//
je bent aan het lezen...
Facebook, Marketing, Tips

Tips: Opzetten van een zakelijk Facebook profiel

Het is niet moeilijk om een persoonlijk profiel te activeren en je contacten met vrienden te onderhouden. Op deze pagina vind je enkele tips om je contacten met je zakelijke klanten op een relaxte en eenvoudige manier te onderhouden door middel van een interactieve Facebook pagina.

#1 Zakelijke pagina’s kunnen verschillende vormen multimedia presenteren

Verschillende pagain’s (tabs) geven je de mogelijkheid om marketing activiteiten te ontplooien. Berichten op je prikbord (wall-post) zijn een geweldige manier om je fans updates te geven over je bedrijf of over de ontwikkeling van de producten die je ontwikkelt en produceert. Daarnaast kun je video en foto effectief inzetten om dit alles visueel te presenteren

#2 Feedback en interactie 

Het is cruciaal dat er interactie plaatsvindt op je pagina. Als beheerder kun je op verschillende manieren instellingen wijzigen zodat je op een zeer effectieve manier feedback ontvangt over hoe de gebruikers jou pagina, en vooral de informatie die daarop staat, ervaren. Kleine aanpassingen in je instellingen kunnen je helpen om je tijd te minimaliseren die je op je pagina moet zijn om het vrij te houden van spam en het zoeken naar reacties die bijdragen aan de ontwikkeling van je producten.

#3 groot of klein? Maakt niet uit!

Facebook maakt het voor zowel grote als kleine bedrijven mogelijk om op een laagdrempelige manier in interactie te komen met hun fans. Aan de ene kant kunnen grote bedrijven de contacten intensiveren die ze hebben met hun klanten door middel van foto’s en video’s, terwijl aan de andere kant de kleine bedrijven hun klanten database kunnen uitbreiden met lage marketing kosten.

Hieronder nog een korte video over deze stappen, veel succes!

Inspiratie: Hubspot

Advertenties

Reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Pingback: Welkom! | GetBusy.nu - juni 14, 2011

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: