//
je bent aan het lezen...
Facebook, Landingspagina´s, Leads, Marketing, Tips

Handige tips voor meer ‘likes’ op Facebook

Op het moment dat je je bezig gaat houden met Facebook marketing is het aantal fans natuurlijk ontzettend belangrijk. Hoe meer fans hoe groter je bereik. Maar hoe kom je aan die fans? Hieronder een aantal handige tips om meer ‘likes’ te krijgen voor je Facebookpagina.

  1. Stuur een email naar bestaande prospects en laat hen weten dat je een Facebookpagina hebt. Vraag of ze je pagina willen ‘liken’. Maak deze stap makkelijker door een directe link toe te voegen in de mail zodat ze zonder moeite terecht komen op jouw pagina.
  2. Vraag vrienden om je pagina te delen.
  3. Plaats een “Facebook social plugin” aan de rechterkant op je blog om je lezers je pagina te ‘liken’, zelfs als ze niet op Facebook zijn.
  4. Maak een duidelijke en heldere landingspagina waarop je de bezoeker vraagt om je Facebookpagina te ´liken´.
  5. Zorg voor een pagina waartoe alleen de fans toegang hebben wanneer ze ook daadwerkelijk fan zijn geworden van je pagina. Deze exclusiviteit geeft de fans het gevoel dat ze ergens deel van uit maken om een eenvoudige manier.
  6. Geef een klein dingetje weg of een PDF file wanneer ze je pagina ´leuk vinden´.
  7. Plaats de link van je Facebookpagina in de banner van nieuwsbrief. Het beste is om deze link op enkele plaatsen in je nieuwsbrief te plaatsen. Meerdere plaatsen is altijd beter dan slechts één.
  8. Wordt lid van Facebook groepen die binnen je interesses liggen en post regelmatig een blogbericht om verkeer naar je eigen pagina te genereren. Op deze manier komen meer mensen in contact met je Facebook pagina.
  9. Probeer zoveel mogelijk e-mailadressen te verzamelen door bezoekers op je blog te laten ‘abonneren’. Email(marketing) klinkt misschien een beetje ouderwets, maar omdat nog veel mensen er gebruik van maken kan het nog een behoorlijk rendement opleveren.

Meer weten over Facebook of de mogelijkheden van een Facebookpagina voor je bedrijf? Kijk verder op dit blog of neem contact op via Twitter of email.

Advertenties

Reacties

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: