//
Over mij

Mijn naam is Rob Wilbers en ben een enthousiaste student Bedrijfscommunicatie en Digitale Media aan de Universiteit van Tilburg. Op dit moment ben ik woonachtig in het kleine, maar ontzettend gezellige dorp Maarheeze, gelegen in zuid-oost Brabant.

Nadat ik mijn Bachelor in Leisure Studies heb behaald aan de NHTV te Breda (2010), ben ik verder gaan kijken en erachter gekomen dat communicatie en (nieuwe) media onderwerpen zijn die beter in mijn straatje passen. Ik volg mijn studie dan ook met veel passie en haal alles eruit wat er in zit.

Naast mijn studie vervul ik werkzaamheden voor Schoonmaakbedrijf Cleanup uit Maarheeze en ben ik part-time medewerker bij marketing bureau Spot It, uit Budel Dorplein. Tijdelijk werk ik tijdens de zomermaanden als onderzoeksmedewerker bij Staalbankiers in Eindhoven.  Buiten deze werkzaamheden ben ik bestuurslid van Zaalvoetbal Vereniging Maarheeze (Secretaris) en C.V. de Taphangers (Penningmeester).

Naast het feit dat ik een erg actief en leergierig persoon ben, heb ik ook andere kwaliteiten. Mijn competenties en capaciteiten zijn voor mij belangrijk. Zij geven aan wat voor persoon ik ben, waar ik voor sta en hoe mijn karakter in elkaar zit.


Competenties
Analyseren
Flexibel
Plannen en organiseren
Stressbestendig
Zelfsturing en zelfontwikkeling
Schriftelijk en mondeling communiceren
Controle / Overzicht
Innovatief

Capaciteiten
Numerieke intelligentie
Ruimtelijk inzicht

Advertenties

Reacties

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: